Cruisereiziger
Samenwerking

Virgin Voyages en Jennifer Lopez kondigen samenwerking aan

Virgin Voyages kondigt een samenwerking aan met de internationale film- en muziekster, ondernemer en stijlicoon Jennifer Lopez. Ze zal fungeren als boegbeeld van de rederij, die opgericht is door ondernemer Richard Branson.

“Mijn artistieke en sociale missie is om te empoweren, inspireren en entertainen”, zei Lopez. “Elke kans die ik krijg om al deze eigenschappen te combineren in een partnerschap en samenwerking is spannend voor mij. Ik bewonder Sir Richard en alles wat hij heeft opgebouwd. Ik ben geïnspireerd door de toewijding van Virgin Voyages om onweerstaanbare ervaringen te creëren en te focussen op welzijn, wat allemaal perfect past bij mijn eigen levensstijl en merkethos.”

Lopez, Branson en Virgin Voyages hebben grootse plannen voor de samenwerking. Ze zal de taken van haar ambassadeurschap naar een hoger niveau tillen en zal betrokken zijn bij de ontwikkeling van ervaringen voor cruisegasten met de nadruk op welzijn en fitness, evenals een samenwerking op het gebied van entertainment.

“Vanaf het moment dat we dit merk lanceerden, wisten we dat we wilden opvallen en veranderingen wilden aanbrengen voor gasten om de meest epische vakantie ooit te hebben. We zochten iemand heel speciaals om ga ons mee te gaan op deze reis. Jennifer is een pionier en belichaamt de geest die in Virgin Voyages en onze mensen leeft”, zegt Tom McAlpin, CEO van Virgin Voyages. “Als investeerder en adviseur zet ze de traditie van een doopmoeder op zijn kop en maakt het krachtig en grenzeloos. We kunnen niet enthousiaster zijn over wat ons te wachten staat.”

Virgin Voyages onthulde de samenwerking op sociale media in een humoristische video tussen Branson en Lopez die plaatsvond via FaceTime.

Rederij Virgin Voyages vaart met schepen waar alleen volwassenen op welkom zijn. Scarlet Lady is het eerste schip dat in 2020 in de vaart kwam. In 2021 volgde Valiant Lady.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger