Norwegian Escape loopt vast na uitvaren

Cruiseschip Norwegian Escape heeft bij het uitvaren van de haven van Puerto Plata, Dominicaanse Republiek, een aantal uur vast gezeten op een zandbank. Dit gebeurde waarschijnlijk vanwege te sterke wind. Passagiers en bemanning zijn niet gewond geraakt.

Sleepboten trokken het schip van Norwegian Cruise Line weer vlot na middernacht, waarna het schip terug gekeerd is naar de haven voor een onderwater inspectie. Momenteel ligt het schip er nog.

Norwegian Escape vaart momenteel een 8-daagse route vanuit Florida (Port Canaveral) naar Puerto Plata, St. Thomas, Tortola en privé bestemming Great Stirrup Cay. De Escape was zaterdag 12 maart vertrokken en had de gehele maandag op Puerto Plata doorgebracht.

De Escape is in 2015 in de vaart gekomen en kan maximaal 4266 passagiers meenemen. Hoeveel cruisereizigers aan boord zijn, is niet bekend.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)