Norwegian Cruise Line annuleert cruises Norwegian Getaway in Oostzee

Norwegian Cruise Line annuleert cruises van de Norwegian Getaway in de Oostzee vanwege de huidige politieke situatie. Het cruiseschip zal vanaf 14 juni tot en met 9 oktober 2022 niet varen naar de Baltische Staten.

“Onze harten gaan uit naar degenen die getroffen zijn door deze verwoestende gebeurtenissen. We zullen de gebeurtenissen in Oekraïne nauwlettend blijven volgen en ons concentreren op het maken van de juiste keuze”, aldus Todd Hamilton, Senior vice-president Sales.

De rederij is met deze beslissing de eerste dit een schip volledig terugtrekt uit het gebied. De Getaway zou 10-daagse cruises maken vanuit Kopenhagen naar Warnemünde, Stockholm, Tallinn en Helsinki. Sint Petersburg had de rederij al eerder geschrapt uit de route.

Waar het cruiseschip wél gaat varen, is nog niet bekend. Uiteraard ontvangen al geboekte cruisereizigers hun geld terug.

Lees hier welke andere cruiseschepen en rederijen naar de Oostzee varen:

Welke cruiseschepen gaan naar de Oostzee?

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)