Reportage: Glimlachende A-Rosa Donna op de Donau

Wellicht ken je ze wel: de schepen met de kuslippen en de grote roos die op de boeg van het schip geschilderd zijn? Deze riviercruiseschepen zijn van de Duitse rederij A-Rosa Cruises. Ze varen met hun schepen door geheel Europa, van Nederland tot Frankrijk en in Portugal en ook de vele populaire rivieren zoals de Rijn in Duitsland tot Main en Donau in Oostenrijk en verder.

Miriam verbleef onlangs op uitnodiging op de A-Rosa Donna van het Duitse A-Rosa Cruises. Ze cruiste kort mee van Boedapest naar Bratislava en Wenen. Ze was benieuwd: hoe is het cruisen met A-Rosa en wat biedt de rederij? In drie artikelen lees je meer over deze rivier specialist. Lees mee op Riviercruisereiziger:

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)