MS Deutschland gaat weer starten voor Phoenix Reisen

Na twee jaar gaat op 22 april 2022 cruiseschip MS Deutschland weer starten en varen voor Phoenix Reisen. Het schip wordt een half jaar gecharterd voor diverse cruises. Vanaf september vaart het schip voor de organisatie Semester At Sea en neemt dan studenten mee voor een studie-termijn op zee. In de afgelopen twee jaar heeft Phoenix Reisen het schip niet gecharterd vanwege de COVID perikelen.

Vanaf eind april zal het schip vanuit Bremerhaven haar cruises gaan maken, zoals naar de Noorse Fjorden en Spitsbergen, IJsland en de Oostzee, maar ook de Portugese Azoren. De cruises zijn van 7-20 dagen en geven het vertrouwde Phoenix gevoel aan boord.

Managing Director Benjamin Krumpen: “We zijn erg blij dat we MS Deutschland terug kunnen verwelkomen in de Phoenix-vloot. We hebben geweldige cruises in ons programma, waarvan sommige speciaal opnieuw samengesteld zijn. Het seizoen kan nu beginnen!”

Het schip MS Deutschland bezoekt ook Nederland (onder voorbehoud!):

  • 30 april 2022 – Amsterdam
  • 1 mei – IJmuiden
  • 21 augustus – IJmuiden
Bekijk MS Deutschland Cruises, vanaf €799 (Fjordencruise, vertrek 2 mei) bij:
Captain Cruise

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)