Norwegian Cruise Line Holdings werkt samen in Whittier voor bouw pier en cruiseterminal

Norwegian Cruise Line Holdings Ltd en Huna Totem Corporation, een van de meest succesvolle inheemse dorpsbedrijven in Alaska, hebben deze week  gezamenlijk de ondertekening aangekondigd van een Memorandum of Agreement voor de ontwikkeling van aanleg- en andere faciliteiten in Whittier, Alaska.

Het privaat gefinancierde ontwikkelingsproject zal bestaan ​​uit een aanlegplaats voor cruiseschepen, een terminal en faciliteiten voor trein- en bustoegang. De drie rederijen, Norwegian Cruise Line, Oceania Cruises en Regent Seven Seas Cruises, gaan gebruik maken van deze faciliteiten.

“Alaska is een van de belangrijkste cruisebestemmingen en we zijn verheugd om opnieuw samen te werken met Huna Totem Corporation om faciliteiten te ontwikkelen,” zegt Juan Kuryla, Senior Vice-President Port Development and Construction voor Norwegian Cruise Line Holdings. “We zijn er trots op dat we hiermee een langdurige en duurzame economische relatie aangaan met de regio, vooral na de uitdagingen waarmee het cruise toerisme in Alaska de afgelopen twee jaar te maken heeft gehad.”

Dit is het tweede gezamenlijke ontwikkelingsproject tussen het bedrijf en Huna Totem Corporation. De twee werkten eerder samen om een ​​tweede cruisepier en andere faciliteiten te ontwikkelen in Icy Strait Point, de bestemming voor cruiseschepen in Hoonah, Alaska. 

Benieuwd welke schepen naar Alaska gaan?

Welke cruiseschepen varen in 2022 naar Alaska?
 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)