Carnival Cruise Line verhoogt fooien per 1 mei 2022

Carnival Cruise Line verhoogt haar dagelijkse fooien per persoon per dag. De nieuwe tarieven zijn effectief voor cruises met vertrek op of na 1 mei 2022. Cruisepassagiers in een binnenhut, buitenhut of balkonhut betalen voortaan $14,50 per persoon per dag. Dat was $13,99. Gasten die in suites verblijven krijgen $16,50 per persoon per dag doorberekend (voorheen $15,99).

De laatste verhoging van de fooien heeft bij Carnival Cruise Line plaatsgevonden in december 2018.

Wil je meer weten over het aanpassen van de fooien of hoeveel fooien andere rederijen berekenen? Lees dan onze blog met tips en een handig overzicht met alle bedragen in Tips & Fooien!

Carnival Cruise Line is boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)