Silver Dawn gedoopt in Lissabon

Ultra luxe rederij Silversea Cruises heeft op 31 maart officieel haar 10e schip, Silver Dawn, in Lissabon gedoopt. Leidinggevenden van Royal Caribbean Group, Silversea Cruises en Fincantieri, evenals lokale hoogwaardigheidsbekleders en gasten, vierden de mijlpaal met een formele ceremonie en een galadiner.

Silver Dawn is al het derde nieuwe schip van de rederij dat in negen maanden debuteert, na de doop van Silver Moon en Silver Origin.

Na de gebruikelijke doedelzakken bij Royal Caribbean Group, waarmee de formele naamgevingsceremonie werd geopend, betraden artiesten het podium en vermaakten ze de aanwezigen met een optreden dat een verhaal weefde van de lancering van Silver Moon in 2021 tot de moderne tijd en de lancering van Silver Dawn. Na de volksliederen van de VS, Italië en Portugal, zegende een priester het schip.

Doopmoeder van Silver Dawn, de Amerikaanse Nilou Motamed – een invloedrijk redacteur op het gebied van voedsel en reizen, en televisiepersoonlijkheid – knipte vervolgens het lint door om een ​​champagnefles op de romp van het schip te laten knallen.

“Het vieren van de naamgeving van Silver Dawn in Lissabon was een ongelooflijk trots moment voor alle betrokkenen”, aldus Jason Liberty, President en CEO van Royal Caribbean Group. “Ik bedank en feliciteer Roberto Martinoli en ons hele team, inclusief kapitein Failla en de bemanning, evenals iedereen bij Fincantieri, onze scheepsbouwpartners. Silver Dawn is een juweel in de Silversea-vloot.”

Silversea is boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)