Disney Wish terug in Eemshaven na testen op zee

Het nieuwe cruiseschip van Disney Cruise Line, Disney Wish heeft weer Eemshaven bereikt. Het schip heeft de afgelopen dagen diverse technische en nautische testen ondergaan op de Noordzee. Eerder arriveerde het cruiseschip ook in Eemshaven op 30 maart na een succesvolle Eemstocht van de scheepswerf Meyer in Papenburg naar Eemshaven.

De Disney Wish maakte haar testen op zee van 8 april tot 12 april 2022. De Amerikaanse site Disney Cruise Line Blog maakte bijgaande compilatie van de route. Een tweede testvaart zal ongetwijfeld volgen.

 

Het schip maakt in juli van dit jaar haar debuut vanuit Port Canaveral in Florida. Oplevering van twee nieuwe zusterschepen staat gepland in 2024 en 2025.

Je boekt Disney bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)