Norwegian Cruise Line opent vandaag de veiling en verkoop van eerste NFT collectie

Norwegian Cruise Line (NCL) heeft vandaag haar NCL NFT-marktplaats gelanceerd. Hier kunnen NCL-fans en reizigers van over de hele wereld een stukje geschiedenis bezitten met hun overwinning of aankoop van één van de unieke NFT’s. De NFT’s geven de kunst en inspiratie weer van NCL’s nieuwste schepen, Norwegian Prima en Norwegian Viva.

De lancering is een primeur voor zowel NCL als voor de gehele cruise industrie en doet eer aan de geschiedenis van baanbrekende primeurs van NCL.

De collectie is ontworpen door Manuel Di Rita, beter bekend als “Peeta,” de Italiaanse kunstenaar die de rompkunst ontwierp op de record brekende Norwegian Prima en haar zusterschip Norwegian Viva. De zes stukken uit de collectie zijn te vinden via https://nft.ncl.com.

Eén van de kunstwerken wordt geveild voor een startprijs van $2,500, waarbij de resterende NFT’s worden geveild voor prijzen vanaf $250. De winnaar van de veiling krijgt ook een balkoncabine tijdens één van de inaugurele reizen met Norwegian Prima in Amerika, met vertrek vanuit Miami.

Alle opbrengsten van de NFT-veiling en -verkoop worden gedoneerd aan Teach For America. Teach For America gaat op zoek naar en ontwikkelt en ondersteunt een netwerk van leiders die de kansen voor kinderen vergroot.

Met de lancering in augustus 2022, biedt Norwegian Prima reizen aan naar Noord-Europa vanuit Amsterdam en Kopenhagen. Reizen naar Denemarken worden vanaf 3 september toegevoegd en Caribische routes vanuit Galveston, Texas, Miami en Orlando, Florida vanaf 27 oktober.

Bekijk enkele cruises:
Vertrekjaar
2021
2022
Afrika
Alaska
Azië
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Middellandse Zee
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Noord-Europa
Oost-Middellandse Zee
Oostzee
West-Middellandse Zee
Zuid-Amerika

Je boekt ze bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)