Grote renovatie voor Riviera en Marina in 2022 en 2023

Oceania Cruises heeft details bekendgemaakt van haar meest ambitieuze OceaniaNEXT-renovatie tot nu toe. De Rivera (uit 2012) en Marina,(2011) die respectievelijk in december 2022 en november 2023 weer in het nieuw bij vloot komen, zullen vernieuwde suites, hutten en publieke ruimtes hebben.

“Bij Oceania Cruises blijven we de lat hoger leggen en de gastervaring bij elke gelegenheid verhogen. Of het nu gaat om innovatieve nieuwe culinaire concepten, meeslepende nieuwe bestemmingen of om onze gasten schepen te presenteren die niet alleen beter zijn, maar beter dan nieuw,” aldus Howard Sherman, President & CEO van Oceania Cruises.

Volledig nieuwe suites en hutten van vloer tot plafond

De suites en hutten van Riviera’s en Marina zullen opnieuw worden ontworpen om meer comfort bieden. Alles zal onder handen worden genomen. De nieuwe inrichting doet denken aan de sfeer van Parijs en Newport met nieuw meubilair, gerestylede nieuwe badkamers met extra grote douches, moderne verlichting en tal van nieuwe functies zoals meer stopcontacten en USB poorten.

Publieke ruimtes en restaurants

Naast de hutten zullen ook restaurants en lounges voorzien worden van nieuwigheden. Zo zal je in The Grand Dining Room leren fauteuils vinden met zacht nieuw tapijt. De lounges, bars en eetgelegenheden zullen allen een elegante restyling krijgen. Buiten op het terras zal je heerlijk kunnen eten bij de nieuwe buitenpizzeria en trattoria.
Steakhouse Polo Grill krijgt een nieuwe eigentijdse inrichting met behoud van de leren stoelen en gepolijste houten lambrisering, met nieuwe vloerbedekking en wandbekleding. Lounge Horizons wordt niet alleen volledig opnieuw ontworpen, maar ook lichter, helderder en luxueuzer dan voorheen.

Routes

Riviera zal op 7 december 2022 debuteren tijdens een 16-daagse cruise op de Middellandse Zee, de Atlantische Oceaan en de Caraïben van Rome naar Miami. Vanaf daar zal Rivera haar populaire 7- tot 14-daagse Caribische overtochten van Miami naar het Caribisch gebied, Mexico en Midden-Amerika maken, voordat ze eind maart 2023 terugkeert naar Europa.

Marina maakt haar debuut op 13 november 2023 tijdens een 7-daagse cruise van Barcelona naar Lissabon. Vanuit Lissabon zal Marina naar Miami cruisen, waar ze op 3 december 2023 haar jaarlijkse Zuid-Amerikaanse seizoen start.

Nieuwsgierig naar de cruises van Oceania? Bekijk ze bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel Zeetours - Nieuw!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Grote renovatie voor Riviera en Marina in 2022 en 2023

 • 18 april 2022 om 19:29
  Permalink

  Oceania twijfelachtige rederij:
  1 stond voor 1000 euro op speciale wachtlijst vertrek Istanbul; zonder me te informeren inschepen van Istanbul verplaatst naar Athene boeking via VCK
  2 wachtlijst lukte niet; na aanmaningen duurde het een hele maand om de 1000 euro voorschot terug te krijgen.

  Voorzichtig dus met deze rederij

Reacties zijn gesloten.