Carnival Magic helpt Amerikaanse kustwacht met redding

Een cruiseschip van Carnival Cruise Line heeft de Amerikaanse kustwacht vorig weekend geholpen een gestrande zeeman te redden, ongeveer 109 mijl uit de kust van Port Canaveral, Florida. De bemanning van Carnival Magic reageerde op een noodoproep van de man wiens zeilboot zaterdag om ongeveer 01:00 uur nachts pech kreeg.

De bemanning van het schip bracht onmiddellijk de Amerikaanse kustwacht op de hoogte en een MH-60 Jayhawk van het USCG Air Station in Clearwater werd gestuurd om de man te redden. Beelden van de succesvolle redding van de vliegtuigbemanning werden vastgelegd en gedeeld door de helikopter van de kustwacht.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!