Succesvolle verkoop NFT-collectie Norwegian Cruise Line

Norwegian Cruise Line kende een succesvolle lancering van haar eerste NFT-collectie. Binnen 20 minuten na de lancering van de nieuwe NFT Marketplace, de eerste in de cruise industrie, van de rederij waren alle stukken verkocht.

De collectie is gemaakt door Manuel Di Rita, algemeen bekend als “Peeta”, de Italiaanse kunstenaar die de rompkunst ontwierp op de Norwegian Prima en haar zusterschip Norwegian Viva.

Het laatst overgebleven kunstwerk, ‘Norwegian Prima Hull Art’, blijft beschikbaar voor de veiling en het bieden eindigt op 21 april 2022 om 20:00 uur. ET. De winnaar van de veiling krijgt ook een balkonhut op een van de inaugurele reizen in Amerika, met vertrek vanuit Miami.

De stukken in de collectie zijn te vinden op https://nft.ncl.com, en alle opbrengsten van de NFT-veiling en verkopen zullen worden gedoneerd aan Teach For America.

Harry Sommer, President en Chief Executive Officer van Norwegian Cruise Line zei: “De Prima klasse is de toekomst van NCL, die innovatie en gastervaring naar nieuwe hoogtes brengt… en in de metaverse! Kunst speelt een belangrijke rol in de gastervaring in onze vloot, en we zijn verheugd om onze historie van baanbrekende primeurs uit te breiden met deze onderneming in de wereld van NFT’s.”

De Norwegian Prima zal vanaf augustus 2022 reizen aanbieden naar Noord-Europa vanuit Amsterdam en Kopenhagen vanaf 3 september en Caribische routes vanuit Galveston, Texas Miami en Orlando, Florida vanaf begin oktober 2022.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!