Virgin Voyages maakt naam nieuw cruiseschip bekend

Cruisemaatschappij Virgin Voyages heeft bekendgemaakt dat haar vierde nieuwe cruiseschip in de vloot de naam Brilliant Lady krijgt. Het zusterschip van Scarlet Lady, Valiant Lady en Resilient Lady zal in 2023 worden gelanceerd. Binnenkort zal worden onthuld welke routes Brilliant Lady gaat varen in haar inaugurele jaar.

‘Door het nieuwe schip Brilliant Lady te noemen wilden we de krachtige intelligentie van vrouwen over de hele wereld benadrukken. Brilliant Lady vertegenwoordigt de slimme, bedachtzame, grensverleggende geesten van vrouwen over de hele wereld – niet bang om hun intelligentie te tonen, zich bewust van hun belang en vol vertrouwen in zichzelf’, aldus Virgin in een statement.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

One thought on “Virgin Voyages maakt naam nieuw cruiseschip bekend

  • 4 mei 2022 om 12:47
    Permalink

    …als beesie maar een naam heeft en je al dan niet als “virgin” de beest aan boord mag uithangen…

Reacties zijn gesloten.