Cruisereiziger
Bestemmingen

Royal Caribbean’s Wonder of the Seas is terug in Europa

Het nieuwe grootste cruiseschip ter wereld, Wonder of the Seas, is woensdagochtend gearriveerd in Barcelona, haar nieuwe thuishaven voor deze zomer. Het vijfde cruiseschip in de Oasis-klasse van Royal Caribbean International is afkomstig uit Fort Lauderdale waarvandaan het de afgelopen 2 maanden haar debuut maakte met cruises naar de Caribbean.

Na 2 korte cruises voor reisagenten en media start de Wonder of the Seas zondag 8 mei haar inaugurele zomerseizoen in Europa. Ze gaat 8-daagse cruises varen in de Middellandse Zee vanuit Barcelona en Civitavecchia (Rome). Bestemmingen die worden aangedaan zijn Florence, Napels, Capri (Italië), de Provence in Frankrijk en Malaga in Spanje.

De afvaarten in het westelijke deel van de Middellandse Zee lopen door tot oktober. In november keert Wonder weer terug naar de Verenigde Staten om vanuit Port Canaveral (Florida) het hele jaar door routes te varen naar het Caribisch gebied en de Bahama’s, inclusief een bezoek aan het privé-eiland van de rederij Perfect Day at CocoCay.

Marco verkent later deze week dit indrukwekkende schip. Hij zal daarvan uitgebreid verslag doen op de website en sociale kanalen.

Wil jij deze zomer met het grootste cruiseschip ter wereld varen? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger