Cruisereiziger
Liveblog

LIVEBLOG: Binnenkijken op het grootste cruiseschip ter wereld met Marco

Marco stapt vrijdag 6 mei in Barcelona aan boord van ‘s werelds grootste cruiseschip ter wereld, Wonder of the Seas van Royal Caribbean International. Het vijfde cruiseschip in de fameuze Oasis-klasse is net teruggekeerd uit de Caribbean voor haar eerste inaugurele zomerseizoen in Europa vanuit Barcelona en Civitavecchia. Voorafgaand vaart Wonder een 3-daagse mini-cruise voor reisagenten en media met Valencia als enige bestemming.

Ben jij benieuwd hoe ‘s werelds grootste cruiseschip er van binnen uitziet? Marco gaat het schip verkennen en zal daarvan live verslag doen op deze pagina, Facebook, Twitter en Instagram.

Wil jij ook cruisen op de Wonder of the Seas? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!