Cruisereiziger

De grootste Nederlandse cruisesite met het laatste cruise-nieuws, persoonlijke ervaringen en alles over cruises

Cruisereiziger

Regent Seven Seas Cruises onthult twee promoties voor luxe reizen in 2022-2023

De luxe cruiserederij Regent Seven Seas Cruises heeft twee promoties onthuld, Upgrade & Explore More en Free Extended Explorations. Deze promoties zijn beschikbaar op geselecteerde reizen geboekt van april tot en met 30 juni 2022.

“Dit jaar wordt een van de grootste reisjaren tot nu toe, met meer mensen die bucketlist reizen en ervaringen nastreven,” aldus Jason Montague, President and Chief Executive Officer, Regent Seven Seas Cruises. “Onze nieuwe promoties, Upgrade & Explore More en Free Extended Explorations, bieden reizigers de kans om verloren tijd in te halen en de wonderen van de wereld te ontdekken, allemaal vanuit het comfort van ‘s werelds meest luxueuze rederij.”

Upgrade & Explore More

Door de grote vraag heeft Regent de eerste Upgrade & Explore promotie verlengd en uitgebreid om passagiers de mogelijkheid te bieden om er langer gebruik van te maken. Dit aanbod biedt reizigers een 2-Categorie Suite Upgrade, tot een Penthouse Suite, plus een tegoed van $1,000 per suite.

Upgrade & Explore More is beschikbaar op afvaarten tussen 1 juni 2022 en 31 mei 2023, naar bestemmingen zoals het Middellands Zeegebied, Alaska, Noord-Europa, Zuid-Amerika, Afrika, Transoceanische overtochten en het Caribisch gebied. De 2-Categorie Suite Upgrade is toepasbaar op selecte reizen aan boord van Seven Seas Explorer, Seven Seas Mariner, Seven Seas Splendor, Seven Seas Voyager en Seven Seas Navigator.

Passagiers die een upgrade naar een Penthouse Suite krijgen, ervaren voordelen zoals een persoonlijke butler, voorrang bij excursies aan wal en restaurant reserveringen en andere voorzieningen.

Passagiers kunnen daarnaast hun tegoed van $1,000 besteden aan de Serene Spa en Wellness behandelingen of aan Regent Choice excursies.

Free Extended Explorations

De tweede promotie biedt passagiers de kans om meer locaties en bestemmingen met een kosteloos landprogramma voorafgaand en na de cruise te ontdekken. De promotie is beschikbaar op geselecteerde reizen aan boord van Seven Seas Mariner en Seven Seas Voyager die varen tussen 3 november 2022 en 15 maart 2023. Passagiers kunnen genieten van de Free Extended Explorations promotie op bestemmingen als Rio de Janeiro, Brazilië; Kaapstad, Zuid-Afrika; Santiago, Chili en anderen. De kosteloze landprogramma’s voorafgaand en na afloop van de cruise zijn beschikbaar voor alle suite categorieën, op basis van beschikbaarheid.

Landprogramma’s voorafgaand en na afloop van de cruise omvatten:

  • A Passion for Rio – Rio de Janeiro, Brazil: Verken deze bruisende stad en ervaar de bergen, stranden, architectuur en een joie de vivre op een samba-ritme.
  • Winelands & Wildlife – Kaapstad, Zuid-Afrika: Vertrekkend vanuit Kaapstad genieten passagiers van twee passies – wijn proeven en de wildernis bekijken. Dit Zuid-Afrikaanse avontuur van drie nachten belicht de verscheidenheid aan landschappen van de regio, de Kaaps-Hollandse architectuur en de ongerepte wildreservaten vol Afrikaanse dieren in hun natuurlijke habitat.
  • Chilean Wonders & Wine – Santiago, Chili: Deze ontdekkingstocht biedt een kijk op dit diverse land, van de hoofdstad Santiago tot een historische Chileense wijngaard, een meer hoog in de Andes en het koloniale Valparaiso.

Passagiers die niet wensen deel te nemen aan één of beide van de kosteloze landprogramma’s van Regent, kunnen gebruik maken van een tegoed van ongeveer EUR 690 per persoon per landprogramma, tot een maximum van ongeveer EUR 1.380 per gast of EUR 2.760 per suite.

Wil jij profiteren van deze promoties van Regent Seven Seas Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel Zeetours - Nieuw!

Hoe is het cruisen bij Regent Seven Seas Cruises? Bekijk het op ons Youtube kanaal:

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!