Stormloop op 2024 cruiseprogramma van Oceania Cruises

Op 4 mei lanceerde Oceania Cruises haar 2024 cruiseprogramma, bestaande uit meer dan 350 cruises met vertrek vanaf oktober 2023 tot en met december 2024. Dat de vraag groot is en mensen bereid zijn ver vooruit te plannen blijkt uit het feit dat de rederij die dag één van de beste verkoopdagen ooit noteerde.

“De lancering van de 2024 Collection illustreert een enorme en aanhoudend sterke vraag naar cruises en benadrukt de toegenomen trend in het verder vooruit plannen van reizen, zowel voor bestaande gasten als voor nieuwe gasten”, aldus Howard Sherman, President & CEO van Oceania Cruises.

Meer dan 350 cruises, met een lengte variërend van 7 tot 82 dagen vanaf oktober 2023 tot en met december 2024 kwamen op 4 mei in de verkoop. Dit resulteerde in een ware stormloop. Ook vanuit Nederland/ België blijkt de vraag groot en neemt de bereidheid om al ver voor vertrek de reis vast te leggen toe. Dit geldt met name voor de langere Grand Voyages.

Azië populair

Over de hele linie goed werd goed geboekt, met Azië als populairste bestemming. Ook de 2023-2024 afvaarten vanuit Zuid-Amerika en de 2024 Noord-Europa routes op de Marina presteerden uitzonderlijk goed. Daarnaast lieten Afrika, de Stille Zuidzee, Australië en Nieuw-Zeeland eveneens een sterk groeiende vraag zien.

Alle boekingen betreffen nieuwe boekingen, zonder cruisecredits die tijdens de pandemie zijn uitgegeven. Een derde van alle boekingen is afkomstig van nieuwe gasten. Bovendien bestond een derde van alle transacties uit maar liefst twee tegelijkertijd geboekte cruises. De langere Grand Voyages zijn zoals altijd erg populair waarbij de 35-daagse cruise rondom Australië met vertrek 21 december vanuit Sydney na één dag al voor 60% volgeboekt was.

Ben je ook nieuwsgierig naar de nieuwste cruises? Bekijk ze bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)