Jewel of the Seas start zomerseizoen in Amsterdam

Vrijdagochtend vroeg arriveerde de Jewel of the Seas in Amsterdam. Het cruiseschip van Royal Caribbean International gaat vanuit de Nederlandse hoofdstad het gehele zomerseizoen, tot begin september (voornamelijk) 13-daagse cruises maken naar de poolcirkel, de Britse Eilanden, IJsland en Ierland.

De Jewel gaat vanuit Amsterdam in totaal 12 cruises varen (waaronder 2 niet boekbare charters). 11 reizen hebben de hoofdstad als begin- en eindpunt. Ook in 2023 krijgt het schip tijdens de zomer haar thuisbasis in Amsterdam. Er staan dan 10 vertrekken gepland met 10 verschillende routes van begin mei tot en met eind augustus 2023.

De Jewel of the Seas maakt deel uit van de Radiance-klasse van Royal Caribbean. Het schip is gebouwd in 2004. Het heeft een brutotonnage van 90.000, is 293 meter lang en 32 meter breed. Het heeft een capaciteit van 2.501 passagiers. Op de Jewel of the Seas staat het uitzicht op zee centraal met uitgebreide zonnedekken, glazen liften, veel balkonhutten en een zwembad omgeven met tropische planten.

Wil jij cruisen met Jewel of the Seas vanuit Amsterdam? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.