Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

AIDAperla beëindigt dokperiode in Schiedam

Zaterdag is in alle vroegte de AIDAperla vertrokken vanaf de scheepswerf in de Wiltonhaven in Schiedam richting Hamburg. Daarmee is een einde gekomen aan haar geplande dokperiode die 3 weken duurde. Aanstaande maandag komen de eerste passagiers weer aan boord in de Hanzestad voor een minicruise naar het Noorse Oslo.

Op het schip van de Duitse cruisemaatschappij AIDA Cruises werden de afgelopen weken diverse technische updates en onderhoudswerkzaamheden uitgevoerd. Daarnaast zijn een aantal voorzieningen verbeterd en nieuwigheden doorgevoerd.

Er is o.a. een nieuwe ijsbar met huisgemaakte ijscreaties en taarten, de Body & Soul Organic Spa heeft een nieuwe Hypoxi Studio en het fitness aanbod wordt uitgebreid met cyberobics workouts die worden gegeven door internationale trainers. Verder heeft de Shopping Plaza een speciale modeaccessoires-afdeling gekregen voor lederwaren, handtassen en zonnebrillen.

In het zomerseizoen van 2022 zal AIDAperla 10-daagse reizen naar Noorwegen aanbieden vanuit Hamburg.

Interesse in cruisen met AIDA Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen op Patreon, of via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!