Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

Nieuwe voorzieningen aan boord van opgefriste AIDAdiva

de Het cruiseschip AIDAdiva van AIDA Cruises keert zaterdag terug in de vaart met een eerste reis van Warnemünde naar de Noorse fjorden. De afgelopen weken onderging het cruiseschip op de scheepswerf van Lloyd Werft Bremerhaven een uitgebreide makeover. Van 25 april tot 12 mei 2022 werden naast de reguliere onderhoudswerkzaamheden ook sommige delen van het schip opnieuw ontworpen.

Een nieuwe attractie aan boord van AIDADiva is de ‘Almhütte’, met lekkernijen uit de Alpenregio en verschillende bierspecialiteiten op het menu. Wellnessliefhebbers kunnen zich verheugen op een nieuwigheid in de Body & Soul Spa: de hele wellnessoase is uitgebreid met een ruime buitenruimte waar passagiers kunnen ontspannen en tot rust komen met uitzicht op zee. Daarnaast zijn de fitnesstoestellen vervangen door de nieuwste generatie toestellen en geven voor de trainers voor de eerste keer Cyberobics workouts.

De AIDAdiva biedt tot oktober reizen naar Noorwegen en Denemarken aan, evenals cruises naar diverse steden aan de Oostzee, zoals Stockholm en Kopenhagen, vanuit Warnemünde.

Wil jij cruisen met de opgefriste AIDAdiva? Vraag een gratis offerte aan bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise 

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!