Cruisereiziger
Bestemmingen

Norwegian Cruise Line keert na 5 jaar weer terug naar Canarische Eilanden

Norwegian Cruise Line heeft bekendgemaakt dat het dit jaar voor de eerste keer sinds 2017 weer terugkeert naar de Canarische Eilanden. Na een 22-daagse transatlantische reis van Miami naar Lissabon zal de Norwegian Sun vanaf 21 november cruises naar de Canarische Eilanden aanbieden. Het gaat om diverse 8, 10- tot 14-daagse routes. Er kan worden ingescheept in Lissabon (Portugal), Malaga (Spanje) en Santa Cruz de Tenerife op de Canarische Eilanden.

Tijdens het debuut van Norwegian Sun in de regio, waar het 6 maanden zal verblijven, zal ze diverse nieuwe bestemmingen voor de rederij aandoen waaronder Puerto del Rosario en San Sebastian de la Gomera op de Canarische Eilanden, Cueta in Spanje, Agadir in Marokko en Horta in Portugal.

“De Canarische Eilanden zijn altijd een trekpleister geweest voor reizigers van over de hele wereld en nu nog meer wanneer ze op zoek zijn naar de broodnodige winterzon”, zegt Harry Sommer, president en CEO van Norwegian Cruise Line. “De nieuwe routes van Norwegian Sun zorgen voor een unieke combinatie van de Canarische Eilanden met havens in Portugal, het vasteland van Spanje en Marokko.”

Routes

De cruises omvatten hooguit twee zeedagen en gemiddeld twaalf uur in een haven, met late overnachtingen in Lissabon (Portugal), Santa Cruz de Tenerife (Tenerife), Las Palmas (Gran Canaria) en Casablanca in Marokko. Een aantal afvaarten omvat bovendien overnachtingen aan de kade, waar het nachtleven in overvloed aanwezig is zoals op Tenerife en Madeira.

Naast de Norwegian Sun, varen deze zomer acht NCL-schepen in Europa en vormen ze de grootste Europese vloot in de geschiedenis van de rederij. Routes gaan naar IJsland, Noorse Fjorden, Griekse Eilanden en de Middellandse Zee.

Een 8-daagse cruise op de Norwegian Sun is al beschikbaar vanaf €599. Bekijk ze bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of een leuk cadeautje uit te zoeken in onze eigen webwinkel.

Alvast hartelijk dank voor je steun!

Cruisereiziger