Carnival Cruise Line deelt schets van toekomstige Carnival Luminosa

Carnival Cruise Line heeft een eerste schets getoond van hoe de Carnival Luminosa eruit komt te zien (zie boven) als het cruiseschip in november 2022 zal gaan varen voor de Amerikaanse cruisemaatschappij. In september zal de huidige Costa Luminosa de overstap maken van Costa Cruises naar haar zustermerk van Carnival Corporation.

Carnival Luminosa begint haar inaugurele seizoen voor Carnival Cruise Line vanuit Brisbane, Australië. De exacte routes worden binnenkort gemaakt, maar duidelijk is al wel dat het in eerste instantie voornamelijk Australische toplocaties zal aandoen zoals het Great Barrier Reef en Airlie Beach. Andere bestemmingen zoals Noumea en Lifou Isle in Nieuw-Caledonië, Port Vila en Mystery Island in Vanuatu, Papoea-Nieuw-Guinea en Fiji zullen volgen zodra ze weer toegankelijk zijn.

Na haar eerste seizoen ‘Down Under’ vertrekt Carnival Luminosa in april naar Seattle, waar het van mei tot september Alaska-routes zal varen, voordat het terugkeert naar Brisbane.

Luminosa is een zusterschip van vier andere schepen uit de Spirit-klasse die al voor Carnival varen. Gezien het korte tijdsbestek tot haar debuut voor Carnival zal het schip de komende maanden slechts enkele bescheiden updates ondergaan.

Cruises met Carnival Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel Zeetours - Nieuw!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)