Cruisereiziger
Cruisemaatschappij

AIDAprima schittert in 833e Hafengeburtstag Hamburg

Van 16 tot 18 september 2022 vindt de 833e Hafengeburtstag Hamburg plaats, gesponsord door AIDA Cruises. De hoofdattractie op het water is AIDAprima op zaterdagavond 17 september 2022. Voor de finale zorgt AIDAprima voor een weelderig kleurenschilderij in het hart van de Hanzestad, als middelpunt van de lichtshow “Hamburgs Lichtermeer ” gepresenteerd door de Duitse cruisemaatschappij.

“We zijn verheugd om voor de negende keer sponsor te zijn van Hafengeburtstag Hamburg, het grootste maritieme evenement in Noord-Duitsland met meer dan 1 miljoen bezoekers. Het evenement is een van de mooiste in zijn soort in Europa en is tot ver buiten de landsgrenzen bekend vanwege de unieke sfeer. Als jarenlange sponsorpartner zullen we dit jaar opnieuw voor hoogtepunten tijdens de Hafengeburtstag zorgen met onze sterke aanwezigheid aan de wal en op het water”, zegt Alexander Ewig, Senior Vice President Marketing & Sales bij AIDA Cruises.

Op alle drie de dagen van het evenement kunnen cruiseliefhebbers inspiratie opdoen voor hun volgende vakantie in de ‘AIDA Vacation World’ aan de Jan Fedder Promenade/Höhe Baumwall. Een bezoek aan een originele AIDAcosma-hut geeft bezoekers een kijkje in hun toekomstige thuis aan boord. Een groot dakterras en ligstoelen nodigen uit om te ontspannen. De reisadviseurs van AIDA geven informatie over de verschillende reizen met de AIDA-schepen. Daarnaast is er een AIDA-loterij en zijn er vele verrassingen voor grote en kleine cruisefans.

Interesse in cruisen met AIDA Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:
Captain Cruise Corendon CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Zeetours!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger