Cruisereiziger
Reparaties & Werfbezoek

Motorproblemen dwingen MSC Seaside tot droogdok

Vanwege een elektrisch probleem met één van de hoofdmotoren gaat het cruiseschip MSC Seaside van MSC Cruises aanstaande maandag in droogdok op de scheepswerf van Fincantieri in Palermo. Naar verwachting zullen de reparaties aan de motorproblemen een week in beslag nemen. De Italiaanse rederij hoopt dat het eerste schip uit haar Seaside-klasse op dinsdag 19 juli weer haar reguliere cruiseprogramma kan hervatten in de Middellandse Zee.

De MSC Seaside kampt al enige tijd met technisch malheur, waardoor het minder snelheid heeft. Hierdoor konden de routes niet altijd comform planning worden gevaren. De herstelwerkzaamheden moeten daar nu een einde aan brengen.

Door het ongeplande bezoek aan het droogdok is MSC Cruises genoodzaakt om cruises in deze periode te annuleren. Getroffen passagiers krijgen de mogelijkheid om om te boeken naar een andere cruise tegen hetzelfde tarief danwel een voucher aan te vragen voor een toekomstige cruise. Daarnaast krijgen zij een boordtegoed van 100 tot 400 euro per persoon. Daarnaast is het mogelijk om de volledige reissom te laten terugbetalen.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger