Cruisereiziger
Bestemmingen

Fotoreportage: Seven Seas Navigator in Rotterdam

Maandag deed het cruiseschip Seven Seas Navigator van Regent Seven Seas Cruises Rotterdam aan. Het oudste schip in de vloot van de ultraluxe rederij verbleef van 07:30-18:30 uur aan de Holland Amerikakade bij Cruise Port Rotterdam. Het is bezig aan een 17-daagse cruise van Southampton naar Denemarken. Het is niet de eerste keer dat de Seven Seas Navigator een bezoek bracht aan Rotterdam. In 2017 was ze ook al te gast.

Heb jij interesse in cruisen met Regent Seven Seas Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Fotoreportage: Seven Seas Navigator in Rotterdam

  • Prachtige foto’s.

    groet

Reacties zijn gesloten.

Cruisereiziger