LIVEBLOG: Muntceremonie en kiellegging Seven Seas Grandeur

Vandaag vindt op de scheepswerf van Fincantieri in Ancona de muntceremonie en kiellegging plaats van het ultraluxe cruiseschip Seven Seas Grandeur van Regent Seven Seas Cruises. Het schip dat plek gaat bieden aan 750 gasten zal naar verwachting in november 2023 in de vaart komen. De Seven Seas Grandeur (55.500 brutoton) wordt het zusterschip van de Seven Seas Splendor (2020) en Seven Seas Explorer (2016).

Miriam is aanwezig in Ancona om deze bijzondere mijlpalen in de bouw van het zesde schip in ‘s werelds meest luxueuze vloot met eigen ogen te aanschouwen. Ze zal hiervan live verslag doen via deze pagina, Facebook, Twitter en Instagram. Volg haar en mis niets van de officiële start van de bouw van Regent’s ‘Heritage of Perfection’.

Lees ook:

Heb jij interesse in cruisen met Regent Seven Seas Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)