Cruisereiziger
ExpeditiecruisenVerkoop/koop

Expeditieschip Endeavour gekocht door Silversea

Royal Caribbean Group heeft bekendgemaakt dat zij het ultra luxe schip Endeavor gekocht hebben, dat voorheen voer onder de naam Crystal Endeavor voor het helaas failliet gegane Crystal Cruises. De Endeavor zal de naam Silver Endeavour gaan krijgen en gaan varen voor Silversea Cruises. Voor de aanschaf werd $275 miljoen betaald.

“Met Endeavour willen we onze vloot van wereldklasse laten groeien om te voldoen aan de uitzonderlijke vraag naar ultraluxe expeditiecruises, terwijl we ook ons winstgevendheidsprofiel verbeteren en de positie van Silversea als de toonaangevende ultraluxe- en expeditiecruiselijn in de branche bevestigen”, aldus Jason. Liberty, president en CEO, Royal Caribbean Group.

Expeditieschip

Het schip is gebouwd volgens de specificaties van de PC6-polaire klasse en kan alle huidige expeditieroutes van Silversea uitvoeren. Ze is speciaal ontworpen om reizigers naar de meest afgelegen bestemmingen ter wereld te brengen, inclusief beide poolgebieden.

“De expeditiecruise-industrie staat klaar om weer te beginnen, aangedreven door de vraag van high-end, welvarende klanten naar reizen naar afgelegen en moeilijk bereikbare bestemmingen”, aldus Roberto Martinoli, president en CEO van Silversea Cruises. “Dit schip zal het vierde schip zijn dat zich sinds 2020 bij de Silversea-vloot voegt”.

Silver Endeavour biedt de hoogste normen in de branche op het gebied van ruimte-per-gast-verhouding en bemanning-tot-gast-verhouding, evenals eersteklas accommodaties en openbare ruimtes. De rederij zal wel aanpassingen gaan doen zoals aan het weghalen van het casino, het niet meer aanbieden van de helikoptervluchten en onderzeeërs.

Al geboekte gasten

Als onderdeel van het lopende RCL Cares-programma zal Royal Caribbean Group de aanbetaling overnemen van gasten die oorspronkelijk waren geboekt op Crystal Endeavour en die een nieuwe boeking maken bij een van de merken Royal Caribbean International, Celebrity Cruises of Silversea Cruises.

Voor zover de Crystal Endeavour-gasten hun aanbetalingen niet terugkrijgen van Crystal of andere bronnen, zal de Royal Caribbean Group alle betaalde bedragen op hun nieuwe boeking terugbetalen tot het bedrag van hun verloren gegane aanbetaling aan Crystal. De volledige voorwaarden van dit aanbod zullen binnenkort op de website worden vermeld.

Start

De rederij nodigt bovendien voormalige crewleden uit om bij Silversea te komen werken. Meer informatie vinden zij via crewcareer.silversea.com.

Reserveringen voor Silver Endeavour kunnen vanaf nu gemaakt worden. De Silver Endeavor zal in het eerstkomende Antarctica seizoen de routes van Silver Explorer overnemen.

Waterproof Cruises & Expeditions Captain Cruise Cruisereizen Yacht Cruise Company – Nieuw!

 

 

Wil je meer weten over expeditiecruises? Ga dan naar Expeditiecruisereiziger.nl Daar vind je meer informatie!

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger