Cruisereiziger
Bestemmingen

Seabourn Venture vrijdag voor ‘technical call’ in Rotterdam

Vrijdag zal het gloednieuwe expeditieschip Seabourn Venture Rotterdam aandoen. Het gaat om een zogenaamde ‘technical call’. Het schip van de ultraluxe cruisemaatschappij Seabourn wordt om 10:00 uur verwacht aan de Holland Amerikakade. Na een overnachting vertrekt het zaterdagochtend weer rond 12:00 14:30 uur.

Seabourn Venture vertrok vorige week vrijdag vanuit Valleta, Malta richting Rotterdam. Onderweg deed het afgelopen maandag nog Gibraltar aan. Oorspronkelijk zou het 170 meter lange schip donderdag t/m vrijdag te gast zijn in Amsterdam.

Seabourn Venture is het eerste van twee speciale ultra-luxe expeditieschepen voor Seabourn die op de T. Mariotti scheepswerf in Genua worden gebouwd. Seabourn Venture is ontworpen en gebouwd voor diverse omgevingen volgens PC6 Polar Class standaarden. Het schip bevat een overvloed aan moderne hardware en technologie die zorgt dat het schip overal ter wereld kan varen. Aan boord bevinden naast vele kajakken ook twee op maat gemaakte onderzeeërs om passagiers een uniek uitzicht te bieden op de onderwaterwereld.

In haar eerste maanden vaart de Seabourn Venture naar IJsland en Groenland om daar de meest afgelegen plekken te verkennen. Via Noord-Canada en de Caribbean verplaatst het schip zich vervolgens om expeditiecruises in Zuid-Amerika te maken. Vanaf november biedt de rederij Antarctica cruises aan.

Foto: Rian van Dongen (https://shipphotography.jimdofree.com)

Cruises met Seabourn Venture zijn boekbaar bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)