Cruisereiziger
Bestemmingen

Holland America Line’s Rotterdam wijkt zondag uit naar Rotterdam

Het cruiseschip Rotterdam van Holland America Line zal aanstaande zondag (24 juli) in- en ontschepen in Rotterdam in plaats van Amsterdam. Als reden voor deze wijziging worden maatregelen bij de zeesluis in IJmuiden opgevoerd.

De Rotterdam zal naar verwachting om 06:00 uur ‘s ochtends arriveren bij Cruise Port Rotterdam. Aan het einde van de middag, 17:00 uur, vertrekt het met nieuwe passagiers voor een volgende 8-daagse cruise naar de Noorse fjorden. Passagiers van beide cruises worden op de hoogte gebracht van deze aanpassing.

Booking.com

 

Het nieuwe vlaggenschip van Holland America Line was eind mei voor het laatst in Rotterdam. Op 30 mei werd het derde schip in de Pinnacle-klasse er gedoopt door Prinses Margriet. Volgens Cruise Port Rotterdam zal de Rotterdam ook op zondag 31 juli Rotterdam aandoen.

Cruises met de Rotterdam van Holland America Line zijn boekbaar bij;

ANWBCaptain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

One thought on “Holland America Line’s Rotterdam wijkt zondag uit naar Rotterdam

  • Wat leuk dat de Rotterdam VII weer even terug was in de stad waar ze gedoopt is en eigenlijk de vaste thuishaven van het schip had moeten zijn en niet Amsterdam. Maar aan de andere kant maakt het ook niet uit welk schip het is of het de Rotterdam of de Nieuw Statendam of Koningsdam is wat uiterlijk betreft is het toch een pot nat en zal het de doorsnee scheeps spotter worst wezen wat er afgemeerd ligt.

Reacties zijn gesloten.