Carnival onthult plekken om te relaxen aan boord Carnival Celebration

Carnival Cruise Line heeft meer details bekendgemaakt over enkele ruimtes aan boord van haar toekomstige nieuwe cruiseschip Carnival Celebration die bedoeld zijn om maximaal te ontspannen. Deze komen voor een groot gedeelte overeen met de voorzieningen die op haar zusterschip Mardi Gras, die vorig jaar in de vaart kwam, worden aangeboden.

Cloud 9 Spa

Net als op Mardi Gras zal Celebration beschikken over Cloud 9 Spa. Hier kan je terecht voor o.a. massages, gezichtsbehandelingen, steentherapie, lichaamspakkingen, acupunctuur. Er is ook een thermische suite met een hydrotherapiebad, stoombaden en een ontspanningsruimte met ligstoelen en kruidenthee.

De Cloud 9 Spa is ook voorzien van een uitgebreid fitnesscentrum met de nieuwste cardio- en krachttrainingsapparatuur, evenals door een instructeur geleide trainingslessen. In de full-service salon kan je je haar laten doen, maar zijn ook manicures en pedicures beschikbaar.

Loft 19

Loft 19, gelegen op de top van het schip, is een retraite-achtige omgeving die voor de eerste keer werd geïntroduceerd op Mardi Gras. Er is een bar, een infinity whirlpool, ligstoelen en cabana’s die per dag of voor de hele reis kunnen worden gehuurd.

Bij huur van de cabana’s zijn de service van Loft 19-‘attendants’, badjassen, bezorging van lunch, gekoelde handdoeken en vers fruit inbegrepen. Passagiers die in de Excel-suites van het schip verblijven hebben gratis toegang tot Loft 19 en krijgen voorrang bij het reserveren van cabana’s.

Serenity Retreat en zwembaden

Het Serenity Retreat-zonnedek is alleen voor volwassenen en heeft een bar, een zwembad, veel loungeplekken en twee bubbelbaden. Daarnaast beschikt Celebrity Celebration ook over andere zwembaden, waaronder patiozwembad in Summer Landing, het ‘tides’ zwembad op het lidodek en het Havana-zwembad dat exclusief is voor passagiers in hutten en suites in Havana.

Celebration zal volgens planning november haar debuut maken vanuit de nieuwe Terminal F in PortMiami. Het schip bestaat uit 6 themazones, waaronder twee nieuwe: de Gateway-zone met reisthema en de 820 Biscayne-zone met het Miami-thema.

Cruises met Carnival Cruise Line zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruisewinkel

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)