Holland America Line blij met nieuwe Canadese COVID procedures

Volgens nieuwe Canadese COVID procedures hoeven gasten niet langer gevaccineerd te zijn wanneer ze Canada bezoeken. Ook hoeven mensen die Canada binnenkomen niet langer te testen op de luchthaven. Rederij Holland America Line  kan daardoor procedures gaan aanpassen. Voor huidige cruises zijn echter de eerder gecommuniceerde protocollen vereist. Holland America Line zal gasten informeren wanneer de protocollen voor hun toekomstige afvaarten worden aangepast.

“Dit is een overwinning voor de cruise-industrie en voor onze gasten, aangezien we een groeiende belangstelling zien voor het boeken van cruises in 2023 naar Alaska en Canada/New England”, aldus Gus Antorcha, president van Holland America Line. “Het is een positieve stap die de gezondheidsprotocollen voor onze cruises in Canada en Alaska meer in lijn brengt met de meeste van onze andere wereldwijde cruises. We danken Transport Canada voor het nemen van maatregelen die de gezondheid van reizigers blijven beschermen en het hen ook gemakkelijker maken om boek een cruise waarmee we de lokale economie kunnen ondersteunen.”

Routes naar Alaska en Canada/New England in 2023

In 2023 zullen zes Holland America Line-schepen Alaska gaan verkennen van april tot september. Er gaat schepen van/naar Seattle, van/naar Vancouver of een Noord/Zuid cruise tussen Whittier in Alaska en het Canadese Vancouver. Holland America Line biedt in 2023 meer bezoeken aan Glacier Bay dan welke andere grote cruisemaatschappij dan ook en verweeft 75 jaar Alaska-expertise in elke nuance van de reis.

Voor ontdekkingsreizigers die verder Alaska in willen reizen, combineren 16 verschillende Cruisetours een drie-, vier- of zevendaagse Alaska-cruise met een landinwaartse verkenning van Denali National Park.

Zaandam en Zuiderdam van Holland America Line gaan in 2023 naar Canada/New England om de natuurlijke schoonheid en maritieme geschiedenis van de regio te laten zien. De routes worden aangeboden vanuit Boston, Massachusetts, of tussen Boston en Montreal of Quebec City, Canada.

Van april tot september bieden de twee schepen een reeks ‘Canada & New England Discovery’-afvaarten die de typische steden van New England en Canada’s onmiskenbare Franse flair uit de oude wereld benadrukken. Aan boord van de Zuiderdam kunnen gasten een 25-daagse verkenningstocht maken die zich uitstrekt naar Newfoundland, Groenland en IJsland, terwijl de Zaandam 10- en 11-daagse cruises naar Newfoundland maakt.

ANWB Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel - Nieuw! Cruisewinkel Stip TUI

Hoe is het cruisen bij Holland America Line? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)