Cruisereiziger
Nieuwe cruiseschepenShows

Nieuwe productieshows aan boord van toekomstige MSC Seascape

MSC Cruises heeft meer details onthuld van het nieuwe entertainmentaanbod aan boord van haar toekomstige cruiseschip MSC Seascape, waaronder 6 nieuwe productieshows die speciaal zijn ontworpen voor het Chora Theater. Wanneer MSC Seascape in november van dit jaar in de vaart komt zal het innovatieve nieuwe vlaggenschip van de Seaside klasse exclusief entertainment aan boord bieden met vernieuwende producties en interactieve elementen.

Het nieuwe schip is voorzien van het populaire Dueling Pianos-concept dat in 2021 debuteerde op MSC Seashore, evenals een geheel nieuw theateraanbod dat uniek is voor MSC Seascape, waaronder:

Zes nieuwe productie in het Chora Theater

Het Chora Theater wordt de thuisbasis van hoogstaande producties. Het gaat om een gevarieerd programma van shows, waaronder 6 gloednieuwe, die elke avond van de cruise worden aangeboden.

IMAGINOCEAN – Deze productie heeft een oceaanthema, compleet met lucht- en vliegacts, poppenspel met waterdieren, vocalisten en dansers gekleed in couturekostuums geïnspireerd op de zee.

DREAMSCAPE – Deze buitenaardse show brengt passagiers van het echte leven naar een fantasiewereld met circusartiesten, dansers en zangers. Het publiek kan zich o.a. door interactieve video’s onderdompelen in een denkbeeldige wereld.

IN CONCERT – Een cast van vocalisten en dansers zal bekende rockklassiekers uitvoeren met lichtspektakel en concertachtige decors die het publiek doen rocken op hun favoriete hits.

PREMIRE – Passagiers worden meegenomen door de filmgeschiedenis en zangers en dansers zullen filmgenres vieren met de liedjes uit onvergetelijke films met bijpassende kostuums en achtergronden.

SHALL WE DANCE – Deze dansvoorstelling zal een verscheidenheid aan dansstijlen belichten, van latin, tot ballroom, tot hedendaags, met technische artisticiteit.

LOVE BLOOMS – Met meer dan levensgrote kostuums en een bloeiende tuin die tot leven komt, brengt deze show de natuur aan boord met vocalisten, dansers en circusartiesten.

Gloednieuw concept in Le Cabaret Rouge

Le Cabaret Rouge is geïnspireerd door de Franse cabaretlounges uit de jaren ’20. Met live optredens, een band, zangers, dansers, aerialists, slangenmensen en nog veel meer speciale acts brengt Le Cabaret Rouge, een lounge aan de achterzijde van het schip, de Roaring 20’s weer tot leven.

Entertainment van dag tot nacht

Naast de nieuwe shows die elke avond worden aangeboden, biedt MSC Seascape een verscheidenheid aan interactieve entertainmentopties voor alle leeftijden. Er zullen 21 thema-avonden aan boord zijn, compleet met hun eigen kostuums en decoraties, waaronder Country Night, Star for a Night en Hollywood Night.

Bovendien zal er tijdens de gehele cruise hightech-belevenissen worden aangeboden, van de allereerste ROBOTRON-amusementsrit en een raftingsimulator tot een interactieve XD-bioscoop en een virtuele Formula Racer-simulator. Uiteraard ontbreken ook de traditionele MSC-feesten waaronder de Sunshine Party, White Party en Gala Night niet aan boord.

Wil jij de nieuwe shows op MSC Seascape zelf ervaren? Vraag een gratis offerte aan bij:
MSC Cruises

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)