Cruisereiziger
Hygiene

Norwegian Cruise Line schrapt alle COVID-19 vereisten vanaf 4 oktober

Norwegian Cruise Line (NCL) heeft maandag aangekondigd dat het haar wereldwijde gezondheids- en veiligheidsprotocollen gaat aanpassen. Vanaf 4 oktober schrapt de rederij alle COVID-19-test-, mondkapjes- en vaccinatie vereisten voor haar cruises.

De Amerikaanse rederij noemt de aanzienlijke, positieve vooruitgang op het gebied van de volksgezondheid als reden voor het bijwerken van haar gezondheids- en veiligheidsrichtlijnen. Deze zouden daarmee meer in lijn zijn met andere wereldwijde reisorganisaties.

“Gezondheid en veiligheid zijn altijd onze eerste prioriteit; in feite waren we vanaf het begin van de pandemie de leiders op het gebied van gezondheid en veiligheid”, zegt Harry Sommer, president en chief executive officer van Norwegian Cruise Line. “Veel reizigers wachten geduldig op hun langverwachte vakantie op zee en we kunnen niet wachten om hun terugkeer te vieren.”

Met de versoepeling van de gezondheids- en veiligheidsprotocollen zal de cruisemaatschappij de reisrichtlijnen blijven volgen zoals vereist door de bestemmingen die het bezoekt. Voor alle landspecifieke reisvereisten moeten reizigers www.ncl.com/travel-requirements-by-country bezoeken. Passagiers kunnen ook www.ncl.com/freestyle-cruise/cruise-travel-documents bezoeken voor meer informatie over de vereiste reisdocumenten die ze nodig hebben voor hun NCL-reis.

Wil jij weer cruisen met Norwegian Cruise Line? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)