MSC Cruises onthult details van Rode Zee route van MSC Splendida

MSC Cruises heeft vandaag aangekondigd dat het een extra Rode Zee-cruises van 8 dagen zal aanbieden met MSC Splendida voor het winterseizoen 2022/2023 met 33 nieuwe excursies. Toegevoegd zijn onder andere de mogelijkheid om op excursie te gaan in Caïro in Egypte. Bovendien zijn er drie inschepingshavens op de route: Sokhna en Safaga in Egypte plus Djedda in Saoedi-Arabië.

Tijdens de cruise bezoek je het Egyptische Sokhna (nabij Caïro) en Safaga (voor Hurghada en Luxor), Akaba in Jordanië (voor Petra), Jeddah voor AlUla, en Yanbu, Saoedi-Arabië.

De rederij biedt ook een reis aan van 10 dagen, inclusief 2 nachten in Caïro voorafgaand aan de cruise, die 8 dagen duurt. Dit is inclusief een Fly & Cruise arrangement.

Doordat het schip 13 uur in Sokhna blijft, heb je de mogelijkheid om de Grote Piramide van Gizeh te zien, de enige overgebleven ‘Seven Wonders of the World’.

In elke haven zijn uiteraard excursies beschikbaar, zodat gasten de bezienswaardigheden en attracties in dit fascinerende deel van de wereld kunnen ontdekken en verkennen.

Bekijk deze cruise bij MSC Cruises:

MSC Cruises

 

Hoe is het cruisen bij MSC Cruises? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)