Cruisereiziger
Bestemmingen

MSC Cruises breidt in 2023-2024 uit in de Verenigde Staten

MSC Cruises heeft bekendgemaakt dat een record aantal van vijf schepen eind 2023 vanuit Amerikaanse thuishavens in de regio zullen vertrekken. De rederij zal haar aanbod aan routes uitbreiden in het Caribisch gebied, de Bahama’s, Bermuda, het noordoosten en Canada, te beginnen met het winterseizoen 2023-2024.

De nieuwe MSC Seascape zal het voortouw nemen met 8-daagse cruises in de Oost- en West-Caribbean, na haar inaugurele reis vanuit PortMiami later dit jaar. Ze zal in Miami worden vergezeld door MSC Divina, die een verscheidenheid aan cruises gaat varen. Van 3 nachten naar de Bahama’s tot reizen van 11 nachten door Midden- en Zuid-Amerika. MSC Magnifica voegt zich bij de vloot in Amerika en vaart korte cruises naar de Bahama’s en Key West.

MSC Seashore vaart vanuit Port Canaveral met een mix van korte cruises naar de Bahama’s en 8-daagse West-Caribische afvaarten. Dit is de eerste keer dat een van de Seaside EVO-schepen van MSC Cruises vanuit Port Canaveral vaart, en het is de eerste kans voor liefhebbers van kortere cruises om het aanbod van voorzieningen aan boord van MSC Seashore te ervaren.

Vanuit New York vaart de MSC Meraviglia naar Bermuda, Florida en de Bahama’s na haar eerste zomerseizoen in het noordoosten te hebben voltooid met een reeks reizen naar zowel Florida en de Bahama’s, als Canada en New England. Zoals elk schip in de Amerikaanse vloot van de cruisemaatschappij zullen haar cruises naar de Bahama’s ook stoppen bij Ocean Cay MSC Marine Reserve, het privé-eiland van het bedrijf gericht op duurzaamheid.

Wil jij weer cruisen met MSC Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

MSC Cruises Cruise Online Sunweb

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)