Cruisereiziger
Bestemmingen

Costa Toscana naar Midden-Oosten in plaats van Costa Firenze

Costa Cruises gaat in de komende winter in het Midden-Oosten een ander cruiseschip in zetten, namelijk de Costa Toscana, in plaats van de Costa Firenze. Het nieuwe LNG schip zal van 17 december 2022 tot 11 maart 2023 één weekse cruises aanbieden in de Verenigde Arabische Emiraten en Oman.

Cruises zijn beschikbaar met het “flight+cruise”-pakket, dus inclusief vluchten. De route van Costa Toscana biedt meer tijd voor het bezoeken van de bestemmingen die in het reisschema zijn opgenomen, dankzij de tweedaagse en één nacht durende aanlooproutes in Dubai (VAE), Muscat (Oman) en Abu Dhabi (VAE).

De route is als volgt:

  • dag 1: Dubai
  • dag 2: Dubai (vertrek om 23:59)
  • dag 3: op zee
  • dag 4: Muscat
  • dag 5: Muscat (vertrek om 17:00)
  • dag 6: Abu Dhabi
  • dag 7: Abu Dhabi (vertrek om 20:00)
  • dag 8: Dubai (ontscheping)

De rederij biedt al cruises aan vanaf €329 in een binnenhut (€549 buitenhut, €699 balkonhut). Of inclusief vlucht vanaf €829 (bij Stip).

Gezondheid

Het nieuwe reisschema bevat ook een grote update van de gezondheidsprotocollen, waardoor alle gasten, zelfs degenen die niet zijn gevaccineerd, een vakantie aan boord van Costa Toscana kunnen boeken.

Gasten die de vaccinatie hebben voltooid (2 doses + booster; 1 dosis Janssen + booster; 2 doses + genezingsverklaring) bevestigd door een certificaat met QR-code) kunnen aan boord gaan zonder dat er een test voor het inschepen nodig is, terwijl gasten zonder vaccinatie of met een onvolledige vaccinatie alleen een negatief resultaat nodig hebben van een test die binnen 48 uur na inscheping is uitgevoerd. Kinderen onder de 5 jaar kunnen aan boord gaan zonder vaccinatie of test.

Bekijk hier meer Midden-Oosten cruises op Cruisereiziger!

Bekijk de Costa Cruises bij:

Captain Cruise Corendon - Nieuw! CruiseOnline Cruisereizen Stip Sunweb TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)