Cruisereiziger
Sport

Bij AIDA Cruises live het WK Voetbal beleven

Voetbalwedstrijden van het WK Voetbal dat in Qatar gehouden wordt, zullen dit jaar worden live uitgezonden worden op alle twaalf AIDA-schepen. Bovendien zal elke wedstrijd van het Duitse team met een heus voetbalfeest worden. Op grote LED-schermen in het theatrium, op het pooldeck of in de Four Elements kunnen cruisepassagiers alles meebeleven. Topexperts en een voetbalshowteam bestaande uit de beste freestyle-atleten zorgen op geselecteerde reizen voor nog meer World Cup-sfeer aan boord.

Op de cruise van AIDAprima bieden de Unique Freestylers uit Hamburg de gasten indrukwekkende voetbalworkshops om zich te verwonderen en mee te doen: buitengewone balacrobatiek, spectaculaire moves en een adembenemende show zullen elke voetbalfan overtuigen. In haar workshops kunnen voetbalfans fantastische trucjes leren. De 7-daagse reis van/naar Hamburg start op 19 november 2022. De gasten beleven niet alleen de WK-openingswedstrijd op 20 november 2022, maar ook de eerste wedstrijd van het Duitse nationale team op 23 november 2022 live aan boord .

De Unique Freestylers zijn ook te gast aan boord van AIDAbella tijdens de World Cup-wedstrijddagen: ze bieden een vermakelijk programma in hun trick camps zowel tijdens de “Canarische Eilanden Big Winter Break” en de “Caribbean Big Winter Break”. Van 12 november tot 8 december 2022 gaat het van/naar Hamburg naar de Canarische Eilanden en van 8 december 2022 van/naar Hamburg in 43 of 44 dagen naar het Caribisch gebied en terug.

Op de Caribische reis “Kleine Antillen & Mexico” heeft Dr. Pedro Gonzalez te gast als WK-presentator aan boord van AIDAdiva. De Deutscher Fussballbund-fitnesstrainer is bewegingswetenschapper en heeft al wereldkampioenen als André Schürrle, Toni Kroos en Thomas Müller gecoacht, evenals olympische kampioenen uit de wielersport en boksen. Het liefst traint hij de gasten aan boord zowel individueel met prestatiediagnostiek en personal training als in zijn populaire sportworkshops. Hij zal vanuit de voetbalwereld verslag doen van het WK en modereert onder andere de kwartfinales en halve finales, evenals de grote finale op 18 december 2022. De 14-daagse reis van Martinique naar Montego Bay start op 4 december 2022.

Bekijk de cruises van AIDA bij:

CruiseOnline Cruisereizen Stip TUI Captain Cruise Corendon 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)