Cruisereiziger
SportTelecommunicatie

Costa Cruises zendt WK Voetbal aan boord uit

Costa Cruises zendt alle officiële wedstrijden van het komende WK voetbal, dat van 20 november tot 18 december in Qatar plaatsvindt, live uit op de sportzender Sport 24 van het schip.Waar de schepen zich op dit moment ook bevinden – of het nu in de Middellandse Zee, in het Caribisch gebied, in de Verenigde Arabische Emiraten, in Zuid-Amerika of op trans-Atlantische cruises is – de gasten van de Italiaanse rederij zullen dankzij de satelliettransmissie met uitgebreide dekking tussen de twee halfronden (noordelijk en zuidelijk halfrond) geen enkele minuut van de wedstrijden missen. Ze worden gratis vertoond op de schermen in de openbare ruimtes van het schip en op de televisies in de hutten.Het vlaggenschip Costa Toscana zendt de eerste wedstrijden uit vanuit het westelijke Middellandse Zeegebied, waar het tot eind november onderweg zal zijn. Vervolgens begint ze aan een prachtige 20-daagse cruise naar Dubai. Gasten kunnen vervolgens de laatste wedstrijden van het WK bekijken tijdens de eerste wintercruise van een week in de Verenigde Arabische Emiraten en Oman. De Costa Smeralda doet wekelijks Italië, Frankrijk en Spanje aan tijdens de WK-periode, terwijl de Costa Deliziosa cruises van een week aanbiedt naar Griekenland, Kroatië en Montenegro, vertrekkend vanuit Bari en Triëst.

Costa Fascinosa biedt tijdens het WK een 10-daagse cruise naar Lissabon, een 11-daagse cruise naar Marokko en een minicruise in de Middellandse Zee aan. De Costa Pacifica is in eerste instantie onderweg met de minicruises in de Middellandse Zee om vervolgens begin december samen met de Costa Fascinosa vanuit Europa naar de Caraïben te vertalen.

De Costa Favolosa, Costa Fortuna en Costa Firenze zullen op 18, 20 en 28 november vanuit Italië naar Brazilië en Argentinië varen, waar ze de hele winter zullen zeilen.

Tijdens de cruises kunnen gasten niet alleen het WK voetbal volgen, maar ook genieten van unieke ervaringen aan boord en op het land. Het excursie aanbod is volledig vernieuwd. Daarnaast zullen er speciale activiteiten zijn met betrekking tot het WK voetbal.

Bekijk de mooiste aanbiedingen van dit moment:

Prijs > ()
Onder €500 ()
€500-€1000 ()
€1000-€1500 ()
€1500-€2000 ()
€2000-€2500 ()
Boven €2500 ()
Vertrekjaar >
2022
2023
2024
2025
2026
Bestemming >
Afrika
Alaska
Azië
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Midden-Oosten
Middellandse Zee
Noord-Amerika
Noord-Europa
Oceanië
Oost-Middellandse Zee
Oostzee
West-Middellandse Zee
Zuid-Amerika
Zuid-Pool
Lengte >
1-7 dagen
8-13 dagen
14-20 dagen
Meer dan 20 dagen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)