MSC Euribia komt in 2023 naar Rotterdam

MSC Cruises kondigde 2 weken geleden aan dat MSC Euribia de komende winter 2023/2024 vanuit Rotterdam zal gaan varen. Het schip zal haar thuisbasis in Southampton krijgen vanaf oktober 2023 en gedurende de winter van 2023/24.

De MSC Euribia, die in 2023 in de vloot komt, wordt een echt duurzaam schip – het tweede schip in de MSC-vloot met als aandrijving het vloeibaar aardgas (LNG). MSC Euribia heeft ook opvallende kenmerken, waaronder originele kunstwerken op de dekken en op de romp. Het unieke en iconische ontwerp van kunstenaar Alex Flämig, getiteld #SaveTheSea, is gekozen om de toewijding van MSC Cruises te laten zien dat zij het mariene ecosysteem te beschermen.

Aan boord kunnen gasten genieten van een scala aan entertainmentopties, waaronder grootschalige shows in het theater, het Coral Reef Aquapark – één van de grootste waterparken op zee, en het casino. Voor wie op zoek is naar ontspanning, biedt MSC Euribia vijf spectaculaire zwembaden en de MSC Aurea Spa. Ten slotte biedt MSC Euribia een keuze uit tien eetgelegenheden en 21 bars die gastronomische avonturen bieden met wereldwijd geïnspireerde menu’s.

Routes aan boord van de MSC Euribia gaan naar Rotterdam, Hamburg Zeebrugge, en Le Havre.  Cruises zijn beschikbaar vanaf 6 dagen tot 8 dagen en zelfs 22 dagen.

In de winter van 2022/2023 vaart MSC Virtuosa deze stedencruises.

Wil jij volgende winter eenvoudig vanuit Rotterdam cruisen met de MSC Euribia? Bekijk de mogelijkheden al vanaf €399:

MSC Cruises

 

Hoe is het cruisen bij MSC Cruises? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)