Cruisereiziger
Eemstocht

Arvia gearriveerd in Eemshaven na succesvolle Eemstocht

Het gloednieuwe cruiseschip Arvia van de Britse cruisemaatschappij P&O Cruises is vannacht rond 03:15 uur aangekomen in Eemshaven na een succesvolle Eemstocht. De reis begon zaterdagochtend vanaf de scheepswerf van Meyer Werft in Papenburg. Twee sleepboten trokken het LNG-schip achteruit over de Eems.

Vanuit de Eemshaven staat de eerste proefvaart gepland waarbij diverse technische en nautische testen zullen worden uitgevoerd. Daarna zal Arvia naar het Duitse Bremerhaven varen waar over enige tijd de overdracht zal plaatsvinden. Op 23 december 2022 zal ze aan haar maiden voyage beginnen vanuit Southampton.

Zie onderstaande prachtige foto’s van Jeroen Houtman (volgtip!) van de Eemstocht van Arvia.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)