Cruisereiziger
Informatiebijeenkomst en beurzen

Cruise informatiemiddag bij Clara’s Choice in Naarden

Clara Gruben van Clara’s Choice organiseert aanstaande donderdag 10 november een cruise informatiemiddag. In Naarden wordt je welkom geheten op een sfeervolle locatie waar je alles te horen krijgt over cruisen in Alaska en het Caribisch gebied. Clara zal in 2023 twee begeleide cruises aan bieden, in augustus 2023 naar Alaska en in februari 2023 naar de Caribbean.

De toegang is gratis en de middag begint om 16:00 uur. Aanmelden graag op https://www.claraschoice.nl/aanmelding

Na aanmelding ontvang je tevens informatie over gratis parkeergelegenheid en goede aanbevelingen voor restaurants in Naarden-Vesting, op loopafstand van de locatie.

Clara's Choide

Meld je hier aan >>
Wil je weten wie Clara is? Miriam maakte in 2019 kennis met Clara’s Choice (klik hier verder).

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger