MSC Seascape krijgt eerste TimeVallée Boutique op zee

MSC Cruises breidt zijn aanbod aan luxe winkels aan boord uit via een nieuwe samenwerking met TimeVallée. De twee in Genève gevestigde bedrijven brengen een groot aantal Zwitserse horlogemerken naar de volle zee.

Het TimeVallée-concept wordt in november voor het eerst op een cruiseschip gelanceerd en zal te zien zijn op MSC Seascape. TimeVallée is sinds 2014 actief in de luxe horlogeretailsector. Wereldwijd hebben ze momenteel 34 fysieke winkels die meer dan 30 luxe topmerken verkopen.

Aan boord van MSC Seascape zal de TimeVallée-winkel een brede inventaris van wereldberoemde Maisons bieden, waaronder: Cartier, Baume & Mercier, Hublot, IWC, Mont Blanc, Panerai en Tag Heuer. De look en feel van de ruimte zal hetzelfde zijn als die van andere TimeVallée-winkels aan land en dezelfde service bieden, compleet met uitgebreide merkverhalen en knowhow.

De MSC Seascape wordt op 7 december 2022 in New York gedoopt. Het nieuwe schip zal daarna twee verschillende 8-daagse routes gaan varen naar Ocean Cay MSC Marine Reserve en Nassau op de Bahama’s, San Juan in Puerto Rico en Puerto Plata in de Dominicaanse Republiek aandoen of Ocean Cay MSC Marine Reserve, Cozumel in Mexico, George Town op de Kaaimaneilanden en Ocho Rios in Jamaica.

Interesse in cruisen met MSC Cruises? Vraag een gratis offerte aan:

MSC Cruises

Hoe is het cruisen bij MSC Cruises? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Marco

Als 'first-timer' op de Voyager of the Seas in 2007 was Marco meteen verkocht. Sindsdien is hij verzot op cruisen. Dat betekent na tientallen cruises nog steeds kippenvel bij het inschepen. Veel zeeën bevaren, maar niets mooiers dan cruisen op de Nieuwe Waterweg langs geboortestad Maassluis.

Vond je dit een handig artikel? Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Je kunt ons ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of in onze eigen webwinkel. Alvast hartelijk dank voor je steun!