Cruisereiziger
Themacruise

MSC Virtuosa in sprookjesachtige kerstsfeer

MSC Cruises brengt dit jaar Kerstmis naar de zee met tal van festiviteiten aan boord van de MSC Virtuosa. Van oogverblindende decoraties tot de fonkelende kerstlampjes, zal het schip glinsteren en schitteren in kerstsfeer.

Gasten kunnen op hun route het echte kerstgevoel meekrijgen, compleet met magische kerstmarkten, traditionele kerstliederen en andere feestelijkheden in Le Havre, Hamburg, Southampton en Brugge.

Kerstmis zou Kerstmis niet zijn zonder een kerstmarkt en de MSC Virtuosa zal haar eigen markt hebben, versierd met houten alpenchalets en verleidelijke marktkraampjes. Gasten kunnen feestelijke lekkernijen ontdekken, zoals Glühwein, Lumumba-cocktail of warme chocolademelk, en traditionele smakelijke lekkernijen zoals baked appels, hotdogs en braadworsten.

Er zijn thema-evenementen met ijskoude muziek, waaronder een Sunshine Party, een White Party en zelfs een Snow Party, compleet met een sneeuwkanon. Gasten kunnen genieten van t-shirt schilderen, kerstkaart- en decoratieworkshops en masterclasses voor het inpakken van cadeaus, om er maar een paar te noemen. Doe mee met de MSC Crew’s Got Talent-show of zing mee met seizoensfavorieten met kerstkaraoke en kerstliederen. Gasten kunnen deelnemen aan ‘s werelds beroemdste kooktalentenshow, MasterChef Christmas Edition, waar de gelukkige winnaar de kans krijgt om deel te nemen aan de casting van de tv-show. Er is zelfs een curlingbaan aan boord voor sportfans om uit te proberen. Bovendien is er een excursieprogramma aan land, met bezoeken aan enkele van de beste kerstmarkten ter wereld, waaronder de Amsterdamse kerstmarkt in het IJsdorp op het Museumplein.

Wie op zoek is naar de ultieme VIP-ervaring terwijl hij aan boord de feestdagen viert, hoeft niet verder te zoeken dan de MSC Yacht Club. Gasten kunnen genieten van de luxe van een privéclub terwijl ze toegang hebben tot een groot aantal recreatie- en amusementsmogelijkheden die het schip te bieden heeft. Weelderig ingerichte suites, een exclusieve 24-uursbutlerservice en een toegewijde conciërge zijn nog maar het begin van deze exclusieve cruise-ervaringen. Gasten van Yacht Club kunnen genieten van een traditionele Engelse High Tea met drie gangen en een selectie thee of champagne, prosecco en champagnecocktails.

Ervaar de charme van de ‘Northern Pearls’ op MSC Virtuosa’s wintercruise, met op de route Southampton, Hamburg, Rotterdam, Zeebrugge en Le Havre vanaf €459 per persoon vanuit Rotterdam (voorbeeldprijs: vertrek op 7 december 2022).

Bekijk deze en andere MSC cruises vanuit Rotterdam:

Cruise Caribbean met Aruba en Curaçao

Grand Voyage van Italië naar Rio de Janeiro

Cruise Online Sunweb

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)