Oceania Cruises kondigt nieuwe 33-daagse Grand Voyage in herfst 2023 aan

Oceania Cruises heeft een gloednieuwe Grand Voyage-route voor 2023 aangekondigd. De Marina vertrekt volgend jaar, op 11 oktober, op een 33-daagse reis van Venetië naar Barcelona waarbij het oostelijke gedeelte van de Middellandse Zee en de Heilige Landen worden aangedaan. In totaal worden tijdens deze cruise 28 havens bezocht. Het is ook mogelijk om 3 kortere segmenten (van maximaal 12 dagen) van deze reis te boeken.

“Nu de vraag blijft toenemen voor langere en meer bestemmingsgerichte reizen, zijn we verheugd om deze nieuwe reisroute te onthullen die ervaringen biedt in zowel iconische als off-the-beaten-path aanloophavens in een uithoek van de wereld met een rijke geschiedenis en culturele wonderen”, aldus Howard Sherman, President en CEO van Oceania Cruises.

Deze Grand Voyage is bestemd voor cruisereizigers die veel tijd hebben om te genieten van de speciale luxe aan boord, variërend van een ultramoderne kookschool die de smaken van de regio leert tot exclusieve privédiners bij Privée. Deze speciale Grand Voyage-route is ook ontworpen voor de ontdekkingsreiziger, de geïnteresseerd is in de geschiedenis, cultuur en gastronomie van talloze bestemmingen. Tijdens deze reis zal Marina o.a. Italië, Kroatië, Griekenland, Turkije, Malta, Israël en Egypte aandoen.

De aanloophavens van deze Grand Voyage zijn:

 • Venetië (Triëst), Italië
 • Split, Kroatië
 • Kotor, Montenegro
 • Corfu, Griekenland
 • Katakolon, Griekenland
 • Chania (Kreta), Griekenland
 • Santorini, Griekenland
 • Messina (Sicilië), Italië
 • Salerno, Italië
 • Rome (Civitavecchia), Italië
 • Napels/Pompeii, Italië
 • Catania (Sicilië), Italië
 • Bodrum, Turkije
 • Efeze (Kusadasi), Turkije
 • Athene (Piraeus), Griekenland
 • Mykonos, Griekenland
 • Thessaloniki, Griekenland
 • Kavala/Filippi, Griekenland
 • Istanbul, Turkije (inclusief één overnachting)
 • Antalya, Turkije
 • Limasol, Cyprus
 • Jeruzalem (Haifa), Israël
 • Jeruzalem (Ashdod), Israël
 • Caïro (Port Said), Egypte
 • Alexandrië, Egypte
 • Valletta, Malta
 • La Goulette, Tunesië
 • Barcelona, ​​Spanje

Voor passagiers die geïnteresseerd zijn in kortere segmenten van de “Mediterranean Connection Grand Voyage” biedt Oceania Cruises drie segmenten aan, gevolgd door drie extra Grand Voyage-routes van maximaal 23 dagen.

 • Griekse en Italiaanse kusten – Venetië naar Rome – 10 dagen, 11 oktober – 21 oktober 2023
 • Legendary Pathways – Rome naar Istanbul – 11 dagen, 21 oktober – 1 november 2023
 • Holy Land & Treasures – Istanbul naar Barcelona – 12 dagen, 1 november – 13 november 2023
 • Mediterranean Mystique – Barcelona naar Rome – 22 dagen, 29 september – 21 oktober 2023
 • Icons of Civilizations – Venetië tot Istanbul – 21 dagen, 11 oktober – 1 november 2023
 • Seas of Revelation – Rome naar Barcelona – 23 dagen, 21 oktober – 13 november 2023
Heb jij interesse in deze 33-daagse Grand Voyage van Oceania Cruises? Vraag een gratis offerte aan bij:

CruiseOnline - Nieuw! Captain Cruise Cruisereizen

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)