Holland America Line keert begin 2023 weer terug in Japan

Voor het eerst in 2,5 jaar keert cruisen terug naar Japan. De regering van Japan meldde op 15 november dat ze gereed is om weer internationale cruiseschepen te ontvangen. De Westerdam van Holland America Line bereidt zich momenteel voor op een reeks Aziatische routes begin 2023 vanuit dit bijzondere land.

“We zijn dankbaar voor het werk dat de Japanse autoriteiten hebben gedaan om de terugkeer van het cruisen mogelijk te maken”, aldus Gus Antorcha, president van Holland America Line. “De gasten van Holland America Line houden van langere reizen naar unieke delen van de wereld, en we zullen naar een aantal ongelooflijke locaties cruisen als ons seizoen in Japan en de rest van Azië begint.”

De Westerdam, die momenteel in Australië en Nieuw-Zeeland vaart, begint het Azië-seizoen na een droogdok in januari in Singapore. Vanaf 3 februari vaart het schip een reeks reizen naar het Verre Oosten om de diversiteit van de bezochte landen te laten zien.

Cruises van en naar Yokohama, Japan of Singapore, of tussen Yokohama en Singapore duren 11 tot 14 dagen en kunnen worden gecombineerd tot Collectors’ Voyages. Landen die worden bezocht zijn onder meer Japan, Taiwan, de Filippijnen, Thailand en Maleisië. Er worden vijf verschillende routes aangeboden, waaronder ‘Indonesian Discovery’, ‘Japan, Taiwan en de Filippijnen’, ‘Japan Explorer’, ‘Japan Discovery’ en ‘Southern Japan’. Overnachtingen staan gepland in Singapore; Kobe en Osaka, Japan; en Phuket, Thailand. Het seizoen wordt op 24 april afgesloten met een 14-daagse “North Pacific Crossing” van Yokohama naar Seattle, Washington. Seattle wordt vervolgens de thuishaven van de Westerdam voor haar seizoen in Alaska.

De protocollen voor cruisen in Azië zijn inmiddels opgesteld. Elk vertrek wordt toegevoegd aan de Voyage Lookup-tool van Holland America Line, waar passagiers specifieke gezondheidsprotocollen voor hun cruise kunnen bekijken.

Wil jij met Holland America Line cruisen in Azië? Vraag dan een gratis offerte aan bij:

CruiseOnline - Nieuw! ANWB Captain Cruise Cruisereizen Stip TUI

Hoe is het cruisen bij Holland America Line? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)