Nieuw cruiseschip Cunard bezoekt tijdens debuutjaar Rotterdam

Cunard heeft haar nieuwe routes van april 2024 tot januari 2025 onthuld. Deze cruises gaan op woensdag 7 december 2022 in de (vrije) verkoop. De Britse cruisemaatschappij biedt wereldwijd 190 nieuwe reizen (naar 90 bestemmingen), waaronder tal van transatlantische reizen maar ook het debuut van haar toekomstige nieuwbouwschip Queen Anne.

De Queen Anne debuteert in Europa met een reeks routes die beginnen in het lenteseizoen van 2024, met een bezoek aan de Britse eilanden, Scandinavië en de Middellandse Zee. Het gaat om 3 tot 20-daagse cruises waarbij ook Rotterdam als bestemming op het programma staat en wel op 26 augustus 2024, 29 augustus 2024 inclusief overnachting en 18 december 2024.

De Queen Mary 2 biedt afvaarten van 3 tot 31 dagen, inclusief 22 transatlantische overtochten, vertrekkend vanuit New York, Hamburg, Le Havre, Southampton of Québec. Ze zal ook naar Scandinavië reizen voor het noorderlicht en het Caribisch gebied, waar ze de feestdagen van 2024 zal doorbrengen.

De Queen Victoria biedt een langer mediterraan seizoen, van mei tot oktober, waar passagiers kunnen genieten van afvaarten van 6 tot 30 dagen. Steden die worden bezocht zijn o.a. Istanbul, Athene, Rome, Brugge, Barcelona en Triëst.

Queen Elizabeth zal opnieuw naar Alaska reizen. Het programma hiervoor zal in de komende maanden worden vrijgegeven.

“De zomer van 2024 is een bijzonder spannende tijd voor Cunard, aangezien ons nieuwe schip Queen Anne zich bij de vloot voegt. We zijn verheugd dat ons kwartet van koninginnen een verscheidenheid aan ontzagwekkende bestemmingen over de hele wereld zal bezoeken. Met meer overnachtingen en langere dagen in de haven bieden we gasten de mogelijkheid om zich op hun gemak echt onder te dompelen in de lokale cultuur. Bovendien kunnen gasten uitkijken naar onze unieke ervaring aan boord, die uitstekende service biedt en de vrijheid om te ontspannen in pure luxe.”

Cruises met Cunard zijn boekbaar bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel Zeetours - Nieuw!

Hoe is het cruisen bij Cunard? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)