Cruisereiziger
LezingenOntspanningShows

Explora Journeys onthult entertainmentprogramma aan boord Explora 1

Explora Journeys heeft haar programma met entertainment en activiteiten aan boord van haar toekomstige cruiseschip Explora 1 onthuld. Passagiers kunnen op zeven locaties diverse entertainmentopties vinden. In plaats van bijvoorbeeld één grote show kunnen gasten genieten van kleiner entertainment op veel verschillende plekken. Het entertainmentprogramma bestaat uit onderdelen die gedurende de hele dag plaats kunnen vinden, van een ontspannende meditatie tot cursussen die geïnspireerd zijn op de omgeving waar het schip vaart.

Lounges

Passagiers kunnen voor en na het diner genieten van chill-outs aan het zwembad in de Astern Lounge of hedendaagse pop geïnspireerd op Scott Bradlee’s Postmodern Jukebox in de Explora Lounge. Ze kunnen terecht in de Journeys Lounge voor een relaxte avond bij kaarslicht met muziek die is geïnspireerd op de route die het schip vaart. Er is ook altijd muziek bij een kopje koffie of een drankje in de Lobby Bar.

Activiteiten aan boord van Explora Journeys

Ombré-Sunsets: passagiers kunnen hun fotografische vaardigheden aanscherpen in de Explora Lounge.

The Spirit of Whiskey: een workshop met en door mixologen in de Malt Whisky Bar, waar passagiers hun eigen signature drinks maken.

Melodic Master Class: artiesten zullen hun talenten delen en discussiëren over songwriting, improvisatie en compositie.

Evenementen

Captain’s Log… Secrets of the Sail: Gasten gaan met de kapitein of brugofficieren mee op een wandeling over het schip

Bal Mythos: Om klokslag middernacht kunnen gasten handgemaakte maskers van lokale goden opzetten en dansen op de plaatselijke Bacchus Band en zangers.

Midnight Wayfinder: met gitaarmuziek en verhalen onder de sterrenhemel of rond de Conservatory Pool, leren gasten hoe kapiteins al generaties lang vertrouwen op de zee, wind en sterren.

Inferno: Een knipoog naar de glamour van Manhattan’s Studio 54, Soul Train en Europa’s disco’s uit de jaren 70, waar gasten kunnen genieten van cocktails en de hele nacht kunnen dansen.

Ervaringen

An Evening by Candlelight: gastmuzikanten en vocalisten treden op in de hoofdlounges. van klassieke muziek tot filmsoundtracks.

Decadence: livemuziek en optredens die in diverse lounges te vinden zijn.

Le Jazz: gasten die meezijn op een cruise naar een Franse haven, kunnen genieten van een Parijse jazzclubervaring, begeleid door Franse martini’s en canapés.

Let the Good Times Roll: Jiving naar New Orleans jazzcabaret is een essentieel onderdeel van de Caribische reisroute, met een Frans Creools menu, absintcocktails en muziek.

Rituelen bij Explora Journeys

Ocean State of Mind: Elke ochtend kunnen gasten deelnemen aan geleide meditaties met uitzicht op de oceaan.

Sundial Salutation: dit tweemaal daagse, op beweging gebaseerde wellness-ritueel wordt ‘s morgens en bij zonsondergang gehouden.

Midday Melodies: Elke dag aan boord van de Explora I komt het Atrium tot leven met akoestische muziek.

Sunset Aperitivo: kenmerkende drankjes en hapjes die horen bij de aanloophavens worden geserveerd in de bars en lounges, elk met zijn eigen sonische sfeer.

Moonrise: Elke 28 dagen komen gasten, gekleed in de kleuren zilver en ivoor, samen om de volle maan te eren, nippen aan kenmerkende cocktails en dansen op livemuziek.

Verrijking

The Book Club: Op sommige cruises zal een boek uit de regio worden gelezen, inclusief een lezing met de auteur.

Single Origin: Onder leiding van een

barista maken gasten kennis met lokale koffieculturen door middel van proeverijen.

Artisinal: Cursussen over lokale ambachten, zoals van textiel en wandtapijten tot manden en het maken van chocolade, worden gegeven door een lokale expert.

Dance the Day Away: op bepaalde cruises kunnen gasten meedansen begeleid door lokale dansmuziek. Sessies worden geleid door lokale experts, boordartiesten en de internationale gastheer.

The Creative’s Journey: Verhalen achter de schermen en iconische momenten op het podium en in de bioscoop worden ontdekt door middel van lezingen. Onder hen bevinden zich schrijvers, regisseurs, producers, acteurs, muzikanten, choreografen, kostuum-, en decor- en lichtontwerpers.

Explora Journeys

Explora Journeys is een nieuwe ultraluxe all-inclusive rederij die in juli 2023 zal starten met de Explora I, het eerste nieuwbouwschip. De komende jaren worden in ieder geval 6 nieuwe schepen gebouwd door scheepswerf Fincantieri die voor het merk gaan varen.

De schepen zullen 461 suites met uitzicht op zee hebben, beginnend vanaf 35m2. De 1000 passagiers beschikken over 14 dekken met meer dan 2500 vierkante meter aan buitenruimte met o.a. 64 privé-cabanas en vier zwembaden, waarvan 1 met een uitschuifbaar glazen dak.

Interesse in cruisen met Explora Journeys? Vraag een gratis offerte aan bij:

Captain Cruise TUI

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen op Patreon, door via deze links producten te kopen: shop de mooiste koffers bij Duifhuizen, Bol.com, Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)

Cruisereiziger