Ook TUI Cruises start met varen in Azië

Na een onderbreking van drie jaar werd vandaag Mein Schiff 5 van TUI Cruises verwelkomd in Singapore en werd zij begroet met waterfonteinen en vertegenwoordigers van de lokale autoriteiten ter gelegenheid van het eerste bezoek. De rederij geeft met hiermee het startsein voor het cruisen in Azië, zoals ook andere rederijen starten.

Morgen, 7 december, start Mein Schiff 5 het winterseizoen van dit jaar met zes tweewekelijkse reizen van/naar Singapore door Zuidoost-Azië. Daarna volgen verschillende cruises die de Chinese megastad Hong Kong en Japan aandoen. Het seizoen in Azië van Mein Schiff 5 eindigt op 10 mei 2023.

“Na een goed zomerseizoen in Europa keren we met de herstart in Azië ook terug naar normaal in de winterse reisgebieden”, zegt Wybcke Meier, CEO van TUI Cruises.

“Veel gasten voelen zich aangetrokken tot de warmte in de winter. We zijn dan ook verheugd dat we naast klassieke zonnige bestemmingen als de Canarische Eilanden, Dubai of de Caraïben nu weer cruises naar het Verre Oosten kunnen aanbieden. Zeker in deze tijden scoren onze cruises met stabiele prijzen en een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding.”

Bekijk de laatste aanbiedingen van TUI Cruises:

Jaar >> ()
2023 ()
2024 ()
2025 ()
Regio >>
Afrika
Alaska
Azië
Canarische Eilanden
Caribisch gebied
Groot-Brittannië
Middellandse Zee
Midden-Oosten
Noord-Amerika
Noord-Europa
Oceanië
Oost-Middellandse Zee
Oostzee
West-Europa
West-Middellandse Zee
Zuid-Amerika

Bekijk alle Mein Schiff cruises bij:

Captain Cruise Cruisereizen Cruise Travel Cruisewinkel TUI Zeetours - Nieuw!

Hoe is het cruisen bij TUI Cruises ? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

 

 

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)