Holland America Line biedt in 2023 gratis lessen pickleball

Holland America Line heeft bekendgemaakt dat het een samenwerking is aangegaan met de Professional Pickleball Association (PPA). De rederij met de Nederlandse roots is vanaf heden de officiële cruisemaatschappij van de Amerikaanse bond die de snelst groeiende sport in de Verenigde Staten, Pickleball, promoot.

Alle schepen in de vloot van Holland America Line zijn op het bovendek voorzien van pickleball-velden. Deze zullen de komende maanden worden opgefrist inclusief de toevoeging van de nieuwe PPA Tour partnerlogo’s. Tevens zullen gratis beginnerslessen worden aangeboden door instructeurs aan boord die gasten de regels en basisprincipes van de sport leren.

Naast de fysieke lessen zullen in de hutten op televisie instructievideos te zien zijn hoe het spel pickleball moet worden gespeeld.Verder kunnen passagiers vanaf 2023 in de winkels aan boord starterskits voor pickleball kopen.

Holland America Line deelt een diepere band met PPA dan alleen het spel. Pickleball werd uitgevonden in 1965 op Bainbridge Island in de staat Washington. Dat is een korte tocht met de veerboot vanuit Seattle, waar het hoofdkantoor van Holland America Line is gevestigd.

Cruises met Holland America Line zijn boekbaar bij:

CruiseOnline - Nieuw! ANWB Captain Cruise Cruisereizen Stip TUI

Hoe is het cruisen bij Holland America Line? Bekijk het op ons Youtube kanaal.

Miriam

Hi, ik ben Miriam, oprichtster van Cruisereiziger. Meer dan 10 jaar geleden ben ik voor het eerst op een cruiseschip gestapt en sinds die tijd heeft het cruisen mij meer dan 200% te pakken. Ik ben ervan overtuigd dat er voor iedereen een geschikte cruise te vinden is. Ik help je graag daarbij!

Vond je dit een handig artikel?
Je kunt ons gemakkelijk ondersteunen door via deze links producten te kopen: Bol.com of Coolblue of zoek een leuk cadeautje uit in onze eigen webwinkel. Kijk zeker ook even op onze contactpagina voor andere ondersteuningsmogelijkheden.

Alvast hartelijk dank voor je steun! Zo kunnen wij deze site met veel passie blijven vormgeven :-)